" Hai orang beriman bertaqwalah kepada Allah dan carilah wasilah(jalan)untuk mendekatkan diri kepadaNYA Dan berjuanglah di jalan Allah, agar kamu beruntung. "(Al-Maidah : 35)

23 March 2011

WALAUPUN DEKAT 6 BULAN IA BERLALU

"Untuk insan yang berjaya buat saya marah, bersedih,menzalimi hati saya dan juga buat insan yang berniat untuk menyakiti saya dan yang seolah-olah tak faham bahasa, terima kasih yang tak terhingga buat kamu. Saya takkan melayan kamu, dan saya takkan jadi seperti kamu, menambahkan sedih dan menzalimi orang lain. Saya kuat kerana adanya DIA yang sentiasa sudi menguatkan dan mengembirakan diri,dan saya juga ada insan-insan yang saya sayang di belakang saya, dan hidup saya takkan terjejas kerana adanya kamu. Kerana kamu tidak penting langsung bagi saya!"\(*_*)/

:: Bila Allah taqdirkan sesuatu terjadi,pasti ada kebaikannya.Sekalipun pahit,percayalah itu adalah ubat.Baik & buruk hanya pada tafsiran manusia,sedangkan di sisi DIA...segala-galanya baik belaka.Maha suci Allah daripada sifat zalim & aniaya ! [BICARA QALBU DI SAAT "IA" KEMBALI]::

Related Posts by Categories1 comment:

  1. Like! Like! Like!
    Kamu mmg semestinya hebat alang :)
    Kerana adalah alangku ;)
    "Alangkan penyabar:)"

    ReplyDelete