" Hai orang beriman bertaqwalah kepada Allah dan carilah wasilah(jalan)untuk mendekatkan diri kepadaNYA Dan berjuanglah di jalan Allah, agar kamu beruntung. "(Al-Maidah : 35)

16 April 2009

JOM...TA'AL...LET'S GO...


Opening Hours

Date: 17th - 26th April 2009
Mon - Thurs: 10.00AM to 8.00PM
Fri - Sun & Public holidays: 10.00AM to 9.00PM
Venue: Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur, Malaysia

mujahidah:sepatutnya dah cuti dah ni,sebab "exam"dah habis,tapi salah 1 sebab tak balik lagi sebab nak ke pesta buku,kene pegi esok juga la.18 ada "temu janji",19 pagi ada rehlah(*_*)dan petang tu baru balik.jom kita menyalurkan duit pada perkara yang berfaedah dengan membeli buku bagi memperkayakan ilmu:-)

untuk maklumat lanjut:
PESTA BUKU ANTARABANGSA

Free Signature Generator

Related Posts by Categories



4 comments:

  1. salam..bestnya ada pesta buku..cni(cairo) dh lps..bln 1 br nie..ambl la mnfaat sbyk mgkn..

    ReplyDelete
  2. salam pesta buku blh g bila..2 sepatutnya kena duty disana tp ada prg muslimat motivasi 3 i (Insan, iman, ISLAM), hubungan kita dgn ALLAH, manusia, kesan solat kita, pembersihan hati.. dkt h,klang.. 18-19/4/2009.. Jomle g beramai2..dptkan ILMu yg ssh utk kita dptkan dgn percuma.. moga akan beri kbersekanan yg mendalam pd diri kita..inya-allah

    ReplyDelete
  3. masyaAlllah bgs nye ano,tp ana pun ade prog sok n lusa.klu x ble join.kpd pena sufi syukran ye sama2 bkongsi ilmu d blog ana.

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah. Pertama sekali ketika lihat link blog ni, ingatkan blog agama, rupanya blog personal tapi masih mengajak ke arah kebaikan. apapun nice blog.

    ReplyDelete