" Hai orang beriman bertaqwalah kepada Allah dan carilah wasilah(jalan)untuk mendekatkan diri kepadaNYA Dan berjuanglah di jalan Allah, agar kamu beruntung. "(Al-Maidah : 35)

19 May 2009

TAGGED

Dah lama tak kena tag,terkena lagi,kali ni daripada adik saya yang tomeei ni,adik yan(*_*),dah beberapa kali dipaksanya "respond" tag nya,asyik terlupa je dan tak sempat je.maafkan akak ye dik;-)ni untuk yan^_^

adik yan: Kak Imah- selalu bagi kata semangat dan nasihat buatku. Tak jemu melayan kerana beliau lah yang sulung di antara kami. Terima Kasih Kak Imah. =)





1)Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda

2)Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini
NIK NADIA IZYAN

  • adik yang menghormati orang lebih dewasa/tua macam saya... hehe
  • adik yang suka minta pandangan,nasihat dan tazkirah
  • adik yang tomei orangnya
  • adik yang ada keunikannya tersendiri
  • adik yang sejak akhir-akhir ini asyik berkepit dengan saya...hik3

3)Setiap blogger perlu menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
Faktanya adalah :

  • pelajar UIA
  • menukar kos daripada ICT kepada IRK pada tahun 1 sem ke 2 di Gombak.
  • Adik beradik 2 orang
  • suka sukan badminton dan terbaru bowling:-)
  • Minat kumpulan nasyid Mestica&In-Team
  • Banyak ditarbiyyah(di didik)oleh atuk dan nenek semenjak daripada darjah 1.(cucu kesayangan...hehe)
  • Anak jati Melaka
  • Tokoh dikagumi,Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat
  • Bekas pelajar Sek.Keb.serkam,sek.men.arab jaim merlimau,darul quran jakim,matrik UIA PJ
  • selalunya,persepsi awalan orang terhadap saya,garang dan sombong,tapi ada peningkatan dan perubahan persepsi itu...Alhamdulillah(*_*)

4)anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka

  1. Ukhtie Izzah:kenalan blog&YM,akak IRK juga,terima kasih atas tunjuk ajar tentang IRK;-)
  2. Akh Asyraf:terima kasih suka berdiskusi dan meluang masa memberi pandangan tentang sesuatu isu.
  3. Ukhtie syikin:adik beradik seperjuanganku semenjak di darul quran, yang telah lama tidak ku ketemui...luv u & miss u so much!
  4. Akh Hanif:sahabat blogger yang suka memberi komentar di blog ni,syukran atas kekerapan kunjungan dan komentar yang diberikan
  5. Akh Aizat:sahabat seperjuangan sama negeri yang rajin juga memberi komentar dan diskusi.syukran,semoga sama-sama kita semua adik beradik MISA dapat sama-sama thabat dalam perjuangan di Melaka khususnya dan MAS amnya.Allahuakbar!
  6. Adikku hajar:salah seorang adikku yang manja denganku,dah lama sangat tak jumpa,hari tu turun UIA Kuantan tak dapat jumpa:-(
  7. Adikku Zaiton:adik yang suka menyakat orang dan apa yang penting...banyak idea dan mudah berubah ke arah yang lebih positif...Allahuakbar!
  8. Akh hadi:seseorang yang sentiasa berusaha membaiki diri dan berusaha menjadi insan yang soleh lagi bertaqwa,anda apa yang anda fikirkan dan apa yang anda ingin jadi!insyaAllah tercapai.
  9. kak firjah:kenalan blog,jejak kasih sebab ex-UIA,hehe walaupun tak kenal tapi akak ni cepat mesra...syukran kak:-)
  10. Adikku amalina I:adikku yang tahun 88 yang bakal mendirikan rumahtangga...langak bendul ae...hehe gurau je.semoga rumahtangga yang dibina sentiasa dalam naungan rahmat Allah.ameen.

mujahidah:sebenarnya ramai je yang nak di "tag"tapi ada yang adik yan da tag,tak "best" la,sebab soalan yang sama.jadi di atas ni orang-orang yang bertuah:-)

Free Signature Generator


Related Posts by Categories



2 comments:

  1. terima kasih!
    walaupn ana x faham 'tag-tag' ni..

    ReplyDelete
  2. salam alaik...imah..ana pun x pehe jg...thank sbb ingat ko ana. miss u so much..

    ReplyDelete