" Hai orang beriman bertaqwalah kepada Allah dan carilah wasilah(jalan)untuk mendekatkan diri kepadaNYA Dan berjuanglah di jalan Allah, agar kamu beruntung. "(Al-Maidah : 35)

26 June 2009

2 TAGS

Sebenarnya ada 3 tags,tapi yang daripada kak izzah dan adik adalah sama,jadi jawab sekali...senang...(*_*)
  1. TAG DARIPADA ADIK AIN

Peraturannya:


Sahlan ginddan2.. Mai check this out..

Perkara2 yang perlu anda lakukan ialah:

1) Copy gambar amal Islam di bawah. Copy satu post ni pun tak ape. Mudah dan menjimatkan masa. harapnye gitu..

2) Kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama. Ingat! 10 orang tahu? Labih2, lagi bagus. Terlebih? Jangan melampau sudah. Calon-calon terpilih:



Alhamdulillah. Selamat dibereskan. Marilah bersama-sama menuju ke arah mesej yang gambar di atas sampaikan. InshaAllah. Semoga berjaya! Very simple!

2.TAG DARIPADA K.IZZAH & ADIK


a) Copy badge "Vespa 3logger Award Friendship" di atas untuk diletakkan di blog anda:


b) Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda:
  • kak izzah:akak daripada jordan,kenal melalui blog & YM,ex-UIA
  • adik:adik-beradik usrah,saya alangnya:-)

c. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri.

  • anak 1/2
  • tinggal dengan nenek dan atuk semenjak darjah 1(faktor keselamatan)
  • suka main badminton
  • suka warna biru & ungu:-)
  • pelajar UIA
  • tarikh lahir 14 September 1986
  • anak jati Melaka
  • kepunyaan mak & abah;-)
  • suka buku motivasi
  • ada rumah di Johor(mak & abah tinggal di sana)


d) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

  • maaf,dah tak tahu nak tag sesiapa dah:-(

mujahidah:syukran kepada kak izzah,adik dan Ain...harap lepas ni tidak ada tag da untuk blog ni(*_*)
Free Signature Generator

Related Posts by Categories



1 comment:

  1. salam kak..wa..rindu3!!! ehe..erm..laila kene jugak ker..ayya..kalau tak wat takpe kan..ehe..

    ReplyDelete