" Hai orang beriman bertaqwalah kepada Allah dan carilah wasilah(jalan)untuk mendekatkan diri kepadaNYA Dan berjuanglah di jalan Allah, agar kamu beruntung. "(Al-Maidah : 35)

16 August 2008

BULAN SEPTEMBER=RAMADHAN TAHUN NI:-)SERONOKNYE...

Sekarang buln ogos,tak lama lagi nak masuk bulan 9.buln 9 kali ni jth pd bulan ramadhan tuk buln islam.bestnye...hik3x sape la lahir bulan 9 kan...bertuahnye org tu.ni saya amik dr dr.fadhilah kamsah mgenai penyelidikn beliau.sape2 leps ni nak tau mgenai bulan msg2 bg tau la ek.saye post bulan saye je.betl xbetl wallahua'lam.honestly,bg saya ade betl ade xbekaitan pun dgn diri ni.org2 yg rpt je la tau kite ni mcm mane:)jom kita check ciri2 buln 9.leps ni ble tgk kat org sekeliling kita yg lahr bulan 9 ^_^ .xlama lg da nak genap 22thn,insyaAllah pnjg umur 14 ramadhan ni:-)jom kita liht ciri2 buln 9...

SEPTEMBER

sangat bersopan santun dan bertolak ansur
sangat cermat, teliti dan teratur
suka menegur kesilapan orang lain dan mengkritik
pendiam tetapi pandai bercakap
sikap sangat cool, sangat baik dan mudah simpati
sangat prihatin dan terperinci,
amanah, setia dan jujur
kerja yang dilakukan sangat sempurna
sangat sensitif yang tidak diketahui
orang yang banyak berfikir
daya penaakulan yang baik
otak bijak dan mudah belajar
suka mencari maklumat
kawal diri dari terlalu mengkritik
pandai mendorong diri sendiri
mudah memahami orang lain (daya firasat yang tinggi)
banyak simpan rahsia
suka sukan, hiburan dan melancong
kurang menunjukkan perasaannya
luka hatinya sangat lama disimpan
terlalu memilih pasangan
sukakan benda yang luas
sistematik

pas2 ade tmbhn,sbb ade org ckp kan & kebtln ustz saye yg ade ilmu bc2 ni pun prnh ckp kat saya masa kat sek dulu,die kata saye ni ble jd ibu yg baik:-)wallahua'lam.tu sape2 pun insyaAllah ble jd gi2.tu lama lg la nak tau btl ke x & jg ade org lain kata juga ble jd shbt yg baik n setia...insyaAllahbulan 9 oh bulan 9.aina,ba',naim sume buln 9.ade x ciri2 ni kat korang:-)ade2,ade yg kene ade yg x...hik3x.


mcm mane???ada ciri2 tu pd diri saya & anda yg lahir bulan 9...masg2 tau la kan.ok tu je yg dpt dikongsi kali ni:)santai2 je ckit kali ni...



Related Posts by Categories



No comments:

Post a Comment