" Hai orang beriman bertaqwalah kepada Allah dan carilah wasilah(jalan)untuk mendekatkan diri kepadaNYA Dan berjuanglah di jalan Allah, agar kamu beruntung. "(Al-Maidah : 35)

14 January 2012

PERCUBAAN BARU

Musim exam kali ni,jiwa mengada-ngada pulak nak berlasak-lasak dengan pelbagai aktiviti sukan.Sebelum ni jogging dan jalan 1 UIA tu biasa.Kali ni nak cuba sesuatu yang baru.Setelah lama tak bermain badminton,dapat jugak main hari tu.Lepas tu ingat stop di situ,tetiba rasa nak main skuasy,rasa nak lepas geram,nak lepas tension,semua ada.Akhirnya berpeluang juga rasa main skuasy,senang je rupanya.Mula-mula tak dapat jugak rentaknya,akhirnya boleh la bagi orang yang baru cuba,sehingga sampai sekarang rasa nak cuba lagi.Terima Kasih sifu...adik saya,Nurul Aina Anuar,dan rakan sepermainan saya Ruzaini Razali ;)
mula-mula beregu...

lepas tu lepas geram sorang-sorang!

mujahidah: Nak sangat cuba main tennis,tak tahu bila ada peluang tu.Bowling pernah cuba sekali je,beberapa kali rancang dengan anak usrah,asyik tak jadi je.InsyaAllah ada ruang & peluang dari DIA nanti.Tetiba teringat masa di sekolah rendah dulu masuk hoki,erm best jugak kalau ada jugak peluang tu balik :) [Al-'aqlu saleem fil jismis saleem,insyaAllah!]

Related Posts by Categories



No comments:

Post a Comment